PayPal alternatief, prepaid creditcard van NETELLER

Apps van de Play Store (Android Market) kopen is nog steeds een probleem als je geen creditcard hebt, aangezien de Play Store alleen maar creditcards accepteerd als betalingsmedium. Sinds kort heb ik hier de ideale, veilige en gratis oplossing voor gevonden; een virtuele creditcard van NETELLER!

Ga naar NETELLER

Misschien heb je al ervaringen met alternatieven als 3VCard en Moneybookers. Het idee van NETELLER is precies het zelfde, met als voordeel dat het helemaal gratis is, waar eerder genoemde voorbeelden dit niet zijn.

Het werkt zo:

Nadat je jezelf ingeschreven hebt bij NETELLER, kan je met iDeal geld overmaken naar NETELLER, wat geen extra kosten meebrengt. Het minimale bedrag is 22,50 en wanneer je dit overmaakt komt dit bedrag dus ook op je NETELLER rekening te staan.
Vervolgens ga je naar de menu-optie "NET+ cards", waar je kan kiezen voor de creditcard. Hier kan je een creditcard nummer aanvragen, welke een maand geldig is. Je kan zoveel virtuele creditcards aanvragen als je wilt, welke elk een maand geldig blijft.

Plastic (echte) kaart

Het is ook mogelijk om een plastic kaart te kiezen, welke ook gratis is. Deze vervalt niet na een maand en is normaal 4 jaar geldig. Het is echter wel meer werk om deze plastic kaart aan te vragen, want je moet een aantal gegevens van jezelf opsturen (o.a. kopie van ID Kaart).

Voordat je de hele procedure voor het aanvragen van een plastic kaart doorloopt, raad ik aan eerst de virtuele variant te proberen. Je kan bij elke internetwinkel betalen die MasterCard creditcards accepteerd. De enige 2 nadelen:

  1. Als je meer dan 14 maanden geen transacties maakt met je NETELLER account, dan moet je een boete betalen. Hier wordt echter wel ruim van tevoren voor gewaarschuwd. De boete gaat af van je NETELLER rekening en kan nooit groter zijn dan het bedrag wat je daar hebt staan. Meer informatie
  2. Als je na een maand weer een nieuwe virtuele kaart aanvraagt en deze registreerd bij Google Checkout, wordt tijdelijk 1 euro afgeschreven door Google. Deze euro komt na een maand weer vrij. Omdat je elke maand een nieuwe kaart moet aanvragen, heb je altijd 1 euro minder dat je kan verbruiken. Oplossing is een plastic kaart nemen.

De enige kosten die je kan maken zijn die bij aankoop van goederen/apps welke in een andere valuta zijn dan je NETELLER rekening (2,95%). Dit is echter bij elke creditcard zo. Meer info

Klik hier, maak nu je eigen NETELLER account aan en betaal gelijk die apps die jij al zo lang wilde kopen.

NETELLER Money Transfer is now FREE!